Vacaturegids www.kadervacant.nl

Kadervacant is een vacaturegids die zich in het speciaal richt op uittredende en werkzoekende militairen. Ook in het leger zijn veel mensen werkzaam die een opleiding in de zorg hebben afgerond. Daarnaast zijn er onder militairen nog vele andere disciplines, zoals bijvoorbeeld ICT, transport en administratie.

Waarom adverteren op kadervacant?

Voor werkgevers is het interessant om te adverteren op www.kadervacant.nl omdat er naast veel verschillende disciplines, je er ook van verzekerd bent dat je een goed opgeleide doelgroep bereikt. Deze doelgroep bestaat uit gemotiveerde mensen die bijna alleen veel werkervaring hebben.
De vacaturegids wordt speciaal verspreid onder militairen en heeft in de afgelopen jaren een grote naamsbekendheid opgebouwd onder militairen. Omdat militairen vaak gestationeerd zitten, is het niet altijd mogelijk om verschillende media raad te plegen, wanneer zij op zoek zijn naar vacatures. Daarom is KaderVacant hét perfecte middel om deze doelgroep te bereiken.

Uiteenlopende vacatures

De vacature die geplaatst worden in KaderVacant zijn erg uiteenlopend, waarbij eigenlijkvacatures over heel Nederland worden geplaatst. Momenteel vind je bijvoorbeeld vacatures voor ICT Teamhoofd, Tandarts, Docent Energietechniek, Adviseur Systeembeheer en Psychiater.

Leave a Comment